2 4
1 1
Logo 2

Fabrica de Mobilă ” Senelis Com “

Compania Senelis Com S.R.L, este prezentă pe piața Republicii Moldova din 1 aprilie 2002, sa regăsit în industria de amenajare a spațiilor private ( mobilă de dormitor, bucătării, living-uri etc. ), cât și amenajarea spațiilor comerciale din diverse domenii ( farmacii, clinici, magazine, buticuri etc. ).

mac keyboard

Serviciile Noastre

Servicii

Mobilă pentru dormitor

     Primul obiect pe care trebuie să îl comanzi pentru dormitorul tău este, evident, patul. Restul de mobilă din dormitor sau obiectele decorative vin să completeze personalitatea definită de patul ales. Iți oferim paturi matrimoniale sau paturi pentru o persoanăpaturi de mijloc sau suprapuse pentru dormitorul copiilor. Cât despre transport și asamblare, nu trebuie sa iți faci probleme. Venim cu patul direct la tine acasă.

ipad

Bucătării și living-uri

Sunt milioane de feluri în care poți să iți aranjezi camera de zi, oricât de mică sau mare ar fi eaNoi te ajutăm să gasești acel mobilier pentru sufragerie care să răspundă dorințelor tale. Îți place mobila wenge sau ceva mai deschisă la culoare? Preferi liniile moderne sau mobilă clasică? Ai nevoie de mai multe biblioteci în apartament sau vrei o mobilă minimalistă, pentru a fi cât mai vizibilă culoarea albă a pereților ce oferă impresia de spațiu? Indiferent de dimensiunile sufrageriei tale, iți putem propune acea mobilă pentru living pe care ți-o dorești.

iphone 1

Realizăm orice proiect

Fabrica de Mobilă “SENELIS COM”, are capacități, dovedite deja în istoria noastră, de a realiza orice proiect, de la o bucătărie micuță, până la un showroom sau cafenea. Ceea ce ne diferențiază de ceilalți, este orientarea noastră față de necesitățile clientului și rezolvarea problemelor aparente. “SENELIS COM” oferă Consultare, Design 3D, LivrareMontareGranție și toate aceste le oferim GRATIS !

De ce noi ?

Producem împreună

Decupare

Decupare

Prestăm servicii de decupare a produselor din PAL, MDF, PFL, Faneră. Prelucrate la strunguri profesionale de origine Austriacă, concernul “Felder” – Format 4, care ne permite o precizie exactă și calitate înaltă a produselor care le prelucrăm împreună.

Incleiere ( PAL Melaminat, MDF )

Incleiere ( PAL Melaminat, MDF )

Senelis.Com este un partener de încredere în serviciile de încleiere a cantului la PAL melaminat și MDF Acril sau Șponat

Ne clasificăm în două categorii:

– Încleiere pe linie dreaptă efectuată la strung, unde este monitorizată cu atenție de un operator prefesionist, pentru a oferi cea mai înaltă calitate.

– Încleiere pe curbă, efectuată manual de specialist profesionist, cu studii în domeniul mobilier. Oferind în tocmai calitatea care o doriți.

Serviciul Găurire

Serviciul Găurire

Senelis.Com oferă servicii de găurire sub balamale, pentru a vă ușura munca și a economisi timpul Dumneavoastră.

Servicii Vopsire

Servicii Vopsire

Serviciul de vopsire este efectuat de personal calificat și cu strictețe respectat fiecare etapă de proces tehnologic. Vopsim pe placul dvs. Lucios, Mat, În 2 culori etc. Vopseaua care o utilizăm este de origine Italiană de la producătorul ICA. Vopseaua este de 2 tipuri pe bază Citonă sau Eco pe bază de H2O.

*Doar cu noi poți singur să-ți construiești un mobilier de calitate.

Contacte